Word jij onze ondernemende verkoopadviseur?

Neem plaats!

“Als ervaren adviseur weet je dat de beste verkoper zijn verhaal begint met luisteren. Omdat je de klant door en door wil kennen. En omdat je weet dat verkopen onlosmakelijk verbonden is met oprechte interesse. Met het opbouwen van een langdurige relatie, zodat je hem of haar het beste kunt adviseren. Met deze mentaliteit heb ik ruim 30 jaar geleden autobedrijf G. van den Akker opgericht. Als betrokken Honda-dealer zijn we in al die jaren gegroeid in omvang en professionaliteit, maar nooit afgestapt van de menselijke waarden en Brabantse gemoedelijkheid. En ook in de toekomst zullen we altijd dichtbij onszelf en onze klanten blijven. Want ons hart klopt voor Honda, maar nog meer voor onze Honda-rijders en andere merkklanten.

Een sterke band met klanten en collega’s

Om de continuïteit van G. van den Akker te versterken, zoeken we een ondernemende verkoopadviseur. Een functie die verder gaat dan verkoopadvies. Want je bouwt niet alleen aan sterke klantrelaties, maar je hebt ook een uitstekende werkrelatie met je collega’s. Als verbindende schakel op de werkvloer zorg je dat verkoop, inkoop en werkplaats een sterke drie-eenheid vormen. Een geoliede machine, waardoor we als team de beste service leveren aan klanten. Met altijd oprechte aandacht.

Reageer snel!

Zoals je leest zijn je belangrijkste eigenschappen jouw sociale, open en nieuwsgierige karakter. Uiteraard aangevuld met je commerciële en adviserende skills. Daarmee ben je een toegankelijke collega en een prettige gesprekspartner met liefde voor de autobranche. Bovendien heb je de ambitie om op langere termijn uit te groeien tot hét gezicht van G. van den Akker in Helmond.

Pas jij helemaal in dit plaatje? Stuur dan je motivatie en CV naar en overtuig me waarom jouw persoonlijkheid past bij ons en onze klanten. Ik kijk uit naar ons gesprek.”

Vriendelijke groet,

Geert van den Akker
(0492) 54 36 94

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze