Onderhoud, reparatie en apk in Helmond

Autobedrijf in Helmond

Of je nu Honda, Škoda, Volkswagen, Seat, Audi of een ander merk rijdt, je auto is altijd welkom op onze brug. Met ruim 30 jaar ervaring zijn we wegwijs onder elke motorkap. Want ons hart gaat niet alleen sneller kloppen van Honda, maar van elke auto die onze werkplaats binnenrijdt voor onderhoud, reparatie of apk.Onderhoud en reparatie aan je Honda of andere auto

Een goed onderhouden auto laat je niet in de steek. Bovendien bespaart het je onnodige reparaties, en dus kosten, op de lange termijn. Daarom zijn we graag jouw vaste adres in Helmond voor periodiek onderhoud aan je auto. Je geniet dan gratis van onze service van de zaak: na elk onderhoud geven je gericht advies op basis van je rijgedrag, onderhoudsvoorschriften en -intervallen.

Vervangend vervoer of klaar terwijl je wacht

Gemak dient de mens. Daarom pakken we klein onderhoud direct op en is je auto klaar terwijl je wacht. Wacht je liever niet, bijvoorbeeld omdat het onderhoud langer duurt? Dan staan onze elektrische fietsen voor je klaar of kun je gebruikmaken van onze breng- en haalservice.

APK in Helmond

De jaarlijkse of tweejaarlijkse APK doe je natuurlijk het liefst bij jou in de buurt. Laat daarom je auto keuren bij Autobedrijf G. van den Akker in Helmond. We controleren alle cruciale onderdelen, zoals remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Bovendien monitoren we de uitstoot van uitlaatgassen en registreren we de kilometerstand, het voertuigbewijs, het identificatienummer en de gebruikte brandstof. Alles zodat je weer veilig op weg kunt.


Honda, Volkswagen, Škoda, Seat, Audi of andere auto

Naast Honda hebben wij ook meer dan 20 jaar ervaring met Škoda. Wij hebben vrijwel elk automerk en -model in onze werkplaats gehad. Honda en Škoda staan met stip op één, gevolgd door Volkswagen, Seat en Audi. Met welk merk auto mogen wij jou binnenkort verwelkomen voor APK, onderhoud of reparatie?

No-nonsense autodealer in Helmond

Wat je van Autobedrijf G. van den Akker mag verwachten? Ten eerste een uitstekend onderhouden auto natuurlijk. De kwaliteitslat ligt namelijk hoog bij onze monteurs. Daarnaast kun je rekenen op een snelle en transparante service. Met aandacht voor je auto, maar ook voor jou als klant. Met die betrokkenheid staan we al meer dan 30 jaar bekend in Helmond en omgeving.

Vestiging Helmond

Lagedijk 15

5705 BX Helmond
T (0492) 54 36 94
E 
Routebeschrijving
Kijk bij ons binnen

Openingstijden
Ma-vr. 8.00 tot 18.00 uur

Zat. 8.30 tot 16.00 uur

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze