Nieuws

De nieuwe Honda ZR-V staat inmiddels in onze showroom. Na de specificaties van de ZR-V, kunnen we u nu ook alles vertellen over de uitvoeringen, prijzen en opties die leverbaar zijn. De ZR-V is er in drie uitvoeringen: de Elegance, Sport en Advance. Hieronder ontdekt u er alles over. 

Er komt steeds meer informatie naar buiten over de nieuwe Honda e:Ny1. We hebben nu ook de prijzen voor u. De e:Ny1 is beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen en heeft een vanafprijs van € 48.750,-. De aandrijflijn is altijd hetzelfde: een volledig elektrische aandrijflijn met een vermogen van 204 pk en een actieradius van 412 km (WLTP). 

Onze showrooms in Veghel en Helmond worden later dit jaar aangevuld met maar liefst drie nieuwe modellen. We verwelkomen de eerste elektrische SUV van Honda (e:Ny1), de nieuwe generatie van de CR-V en een compleet nieuw model: de ZR-V.

Honda begrijpt als geen ander dat een interieur niet alleen mooi moet zijn, maar ook functioneel. Alle bedieningselementen verwerken in een groot touchscreen past daar niet bij. Daarom vindt u in de nieuwe Honda Civic verrassend veel fysieke knoppen. En toch ziet u aan alles dat het hier om een uiterst moderne auto gaat. 

De Honda Civic is altijd uitgevoerd met een krachtige en zuinige hybride aandrijflijn. Op het gebied van uitrusting is er genoeg te kiezen. De Civic is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en luxe opties. Bekijk hieronder de uitvoeringen, standaarduitrusting, opties en prijzen.

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze