Ons Team

Dorien van BoxtelGoedendag,

Even voorstellen:

Mijn naam is Dorien van Boxtel, ben woonachtig in Veghel met mijn 2 kinderen van 17 en 15 jaar, en heb een lieve vriend. Ik ben graag samen met familie en vrienden, en voor een festival of feestje ben ik wel te vinden. Daarnaast geniet ik van sport, creatief bezig zijn en muziek.

Sinds mei 2017 ben ik werkzaam bij Autobedrijf G. van den Akker, waar ik verantwoordelijk ben voor de volledige administratie van onze vestigingen in Veghel en Helmond. Dus mocht u vragen hebben over betalingen, facturen of andere administratieve zaken, dan kunt u bij mij terecht.

Hiervoor heb ik 13 jaar bij een Toyota-dealer gewerkt, tussendoor mijn job als moeder met veel voldoening vervult en ben de afgelopen jaren werkzaam geweest bij verschillende bedrijven in diverse functies op financieel administratief gebied. Daar heb ik veel van geleerd en ervaring opgedaan. In mijn huidige functie komen die werkzaamheden samen, daarbij een fijn team en een gezellige en gemoedelijke werksfeer.

Vertrouwen en vriendelijkheid zijn voor mij belangrijke waarden, welke ook passen bij dit bedrijf. Ik sta u dan ook graag telefonisch te woord of aan de receptie van onze werkplaats. Graag tot ziens!

Telefoon: 0413-342228
E-mail:

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze