Ons Team

Rob van HoofMijn naam is Rob van Hoof en ben sinds 2011 als verkoopadviseur in dienst bij Autobedrijf G. van den Akker. Ik zorg voor alles rondom de aankoop van uw volgende auto. U kunt bij mij terecht voor de nieuwste Honda modellen of betrouwbare Quality Plus Occasions. Ook voor zaken als leasing, verzekeringen, financieringen en inkoop van auto’s sta ik voor u klaar. Geregeld wordt ik getraind door onze importeur om op de hoogte te blijven van de nieuwste modellen en technieken. Stiekem hoop ik over een paar jaar de Honda Clarity waterstofauto in de showroom te hebben staan en dat er een uitgebreid netwerk in Nederland ligt om waterstof te kunnen tanken. Mijn droomauto blijft echter de Honda S2000 van de 2e generatie! In mijn vrije tijd speel ik tafeltennis in competitieverband en ga ik graag een stuk wielrennen of hardlopen. U kunt me ook regelmatig vinden bij concerten van mijn favoriete bands. Graag maak ik met u kennis op ons filiaal in Veghel. U kunt mij bereiken via onderstaande gegevens:

Telefoon: 0413-342228
E-mail: 
LinkedIn: www.linkedin.com/in/rob-van-hoof-aa051632

Martijn de WitHallo, ik ben Martijn de Wit en woon in Volkel . Sinds 2008 ben ik in vaste dienst bij autobedrijf G. van den Akker. Eerst bijna 7 jaar als verkoopadviseur in onze vestiging in Helmond en nu sinds oktober 2014 als serviceadviseur in Veghel. U kunt bij mij terecht voor al uw vragen over het onderhoud aan uw auto. Ook voor onderdelen en accessoires voor uw Honda of Škoda kunt u contact met mij opnemen.

Telefoon: 0413-342228
E-mail:

Eddie van der BurgtHoi, ik ben Eddie van der Burgt. Ik ben in 1986 begonnen bij Autobedrijf G. van den Akker als 16 jarige leerling-monteur toen we nog in Eerde waren gevestigd. In de loop der jaren heb ik de nodige papieren gehaal : eerste monteur, Apk-keurmeester en diagnosetechnicus . In 1987 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie in Veghel waar ik het acht jaar prima naar de zin had in de werkplaats , tot ik in 1995 de kans kreeg om de vestiging in Helmond mee op te starten. Daar heb ik 15 jaar met veel plezier gewerkt tot ik in 2010 de beslissing nam om terug naar Veghel te gaan. Daar heb ik het uitstekend naar de zin met de rest van het team!

Toon van HaandelHallo, ik ben Toon van Haandel, geboren op 19 mei 1960 uit een gezin van 12 kinderen. Samen met mijn vrouw heb ik 3 kinderen. Op mijn 14e heb ik voor de opleiding LTS autotechniek gekozen. Na de LTS heb ik doorgeleerd om 2e monteur te worden. In de jaren daarna heb ik bij verschillende Peugeot en Mazda bedrijven gewerkt. Hier heb ik veel kennis van het vak opgedaan. Inmiddels werk ik alweer 9 jaar met veel plezier Autobedrijf G. van den Akker, een heel gemoedelijk bedrijf met toffe collega’s waar ik mezelf kan zijn.

Loek VervoortLoek Vervoort is leerling monteur bij ons filiaal in Veghel.

Dorien van BoxtelGoedendag,

Even voorstellen:

Mijn naam is Dorien van Boxtel, ben woonachtig in Veghel met mijn 2 kinderen van 17 en 15 jaar, en heb een lieve vriend. Ik ben graag samen met familie en vrienden, en voor een festival of feestje ben ik wel te vinden. Daarnaast geniet ik van sport, creatief bezig zijn en muziek.

Sinds mei 2017 ben ik werkzaam bij Autobedrijf G. van den Akker, waar ik verantwoordelijk ben voor de volledige administratie van onze vestigingen in Veghel en Helmond. Dus mocht u vragen hebben over betalingen, facturen of andere administratieve zaken, dan kunt u bij mij terecht.

Hiervoor heb ik 13 jaar bij een Toyota-dealer gewerkt, tussendoor mijn job als moeder met veel voldoening vervult en ben de afgelopen jaren werkzaam geweest bij verschillende bedrijven in diverse functies op financieel administratief gebied. Daar heb ik veel van geleerd en ervaring opgedaan. In mijn huidige functie komen die werkzaamheden samen, daarbij een fijn team en een gezellige en gemoedelijke werksfeer.

Vertrouwen en vriendelijkheid zijn voor mij belangrijke waarden, welke ook passen bij dit bedrijf. Ik sta u dan ook graag telefonisch te woord of aan de receptie van onze werkplaats. Graag tot ziens!

Telefoon: 0413-342228
E-mail:

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze