Ons Team

Rob van Hoof Sinds 1 januari 2023 ben ik directeur/ eigenaar van Autobedrijf G. van den Akker in Veghel. Daarnaast ondersteun ik de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf en ben een aanspreekpunt voor al uw vragen. Ik ben bereikbaar op ons vaste telefoonnummer 0413-342228 en via mail op

Danny Maas Sinds 2020 ben ik werkzaam als verkoopadviseur bij Autobedrijf G. Van den Akker. Je kunt mij tegenkomen op onze vestiging in Veghel en in Helmond. Door mijn opleiding tot automonteur en APK-keurmeester en door mijn ruime ervaring in de verkoop van automaterialen kan ik je niet alleen alles vertellen over de mooie buitenkant van onze auto’s, maar sta ik ook graag klaar voor alle technische vragen die je misschien hebt bij de aankoop van een auto. Mijn liefde voor Honda is al op jonge leeftijd ontstaan. Vanaf het behalen van mijn rijbewijs heb ik dan ook altijd Honda gereden, zowel op vier als op twee wielen! Ik zit hier dan ook helemaal op mijn plek. Graag tot ziens in een van onze showrooms!

Martijn de Wit Ik ben sinds 2008 in vaste dienst bij Autobedrijf G. van den Akker. De eerste 7 jaar als verkoopadviseur voor onze vestiging in Helmond en sinds oktober 2014 ben ik serviceadviseur in Veghel. In die rol kun je bij mij terecht voor al je vragen over het onderhoud van je auto. Ook voor onderdelen en accessoires voor je Honda of Škoda sta ik je graag te woord.

Eddie van der BurgtOp 16-jarige leeftijd - In 1986 – startte ik bij Autobedrijf G. van den Akker als leerling-monteur, destijds nog in Eerde. De jaren daarop heb ik de nodige papieren gehaald, van eerste monteur, Apk-keurmeester tot diagnosetechnicus. In 1995 kreeg ik de prachtige kans om de vestiging in Helmond mee op te starten. Uiteindelijk heb ik daar 15 jaar gewerkt, totdat ik in 2010 de beslissing nam om terug te keren naar het oude nest in Veghel. Hier heb ik het uitstekend naar de zin met de rest van het team.

Toon van Haandel Op 14-jarige leeftijd koos ik voor de opleiding LTS autotechniek, waarna ik doorleerde voor tweede monteur. In de jaren die volgden werkte ik bij diverse Peugeot- en Mazda-bedrijven. De waardevolle kennis en ervaring die ik hier opdeed, pas ik nu alweer 9 jaar toe bij Autobedrijf G. van den Akker. Een gemoedelijk bedrijf met toffe collega’s, waar ik helemaal op m’n plek zit.

Loek VervoortSinds 2015 werk ik bij Autobedrijf G. van den Akker waar ik als stagiair ben begonnen bij de vestiging in Veghel. Ik vond dit zo leuk dat ik tijdens deze stage al besloot: “Ik wil automonteur worden!” In 2019 heb ik de driejarige opleiding voor eerste autotechnicus afgerond en tijdens deze opleiding heb ik vier dagen per week gewerkt. Inmiddels heb ik ook de tweejarige opleiding voor technisch specialist met succes afgerond. Op zaterdagen ben ik bij ons bedrijf werkzaam om ervoor te zorgen dat alle auto’s er schoon bij staan. Ik werk met liefde en plezier aan uw auto en aan mijn eigen Honda Civic van 30 jaar oud!

Dorien van Boxtel Sinds 2017 werk ik bij Autobedrijf G. van den Akker als verantwoordelijke voor de volledige administratie van onze beide vestigingen. Ik sta je dus graag te woord over betalingen, facturen of andere administratieve zaken. Ik waardeer mijn fijne team en de gezellige en gemoedelijke werksfeer. Vertrouwen en vriendelijkheid staan voorop bij G. van den Akker en dat zijn precies de waarden die ik belangrijk vind in mijn werk.

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze