Autobedrijf G. van den Akker

Franklin Cremers Bij Autobedrijf G. van den Akker ben ik sinds februari 2013 verantwoordelijk voor het wel en wee achter de receptie. Daar zorg ik voor het contact tussen jou en onze werkplaats, maak de afspraken met je en stel de factuur op. Achter de schermen doe ik nog veel meer dingen, zoals de verwerking van de Honda en Škoda garantie en het beheer van het onderdelenmagazijn.

Gilbert Smits Sinds 1999 vervul ik met veel plezier de functie van ondersteunend verkoopadviseur bij Autobedrijf G. van den Akker. In deze rol ben ik als een soort van vliegende kiep in zowel Helmond als Veghel te vinden. Het zal je niet verbazen dat mijn interesse onder meer ligt bij de auto’s. En natuurlijk bij Formule 1.

Manon van den AkkerSinds 2013 ben ik als receptioniste en gastvrouw het gezicht en de stem van onze vestiging in Helmond en sinds 2018 ben ik ook werkplaatsreceptionist. De kans is groot dat je me aan de lijn krijgt als je ons belt. En mocht je binnenlopen in de showroom, dan verwelkom ik je graag met een kopje koffie of thee.

Henk Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in auto's en techniek. En al vroeg koos ik ervoor om automonteur te worden. Dit doe ik inmiddels al heel wat jaren met veel plezier en vanaf juli 2017 bij Autobedrijf G. van den Akker in Helmond. Tot ziens in onze werkplaats.

Paul Smulders Sinds 2004 ben ik in dienst als verkoopadviseur/manager voor de merken Honda, Škoda en occasions van andere merken. Ik besef dat de aankoop van je droomauto het begin is van iets moois. Van een duurzame relatie met veel rijplezier. Intussen kun je me van alles vragen over lease, financiering en verzekeringen.

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze