Ons Team

Frank CompenHallo, ik ben Frank Compen, woonachtig in Budel (Buul). Ik ben getrouwd met Marijke en ben vader van 3 kinderen. Sinds november 2015 ben ik werkzaam bij Autobedrijf G. van den Akker als automonteur.

Franklin CremersHallo, ik ben Franklin Cremers geboren in Helmond en woonachtig in Helmond-Brouwhuis, daar woon ik met veel plezier samen met mijn vrouw en twee zonen. Ik ben vanaf februari 2013 bij Autobedrijf van den Akker verantwoordelijk voor het wel en wee achter de receptie. Daar zorg ik voor het contact tussen u en onze werkplaats, maak de afspraken met u, reken de kosten uit en maak voor u de factuur. Achter de schermen doe ik nog veel meer dingen zoals onder andere de verwerking van de Škoda garantie. In mijn vrijetijd mag ik graag op mijn racefiets door de omgeving toeren en aan evenementen mee doen.

Telefoon: 0492-543694
E-mail:

HenkHallo,

Mijn naam is Henk van Tilburg. Ik ben geboren en getogen in Vlierden. Verder ben ik getrouwd en samen hebben we een dochter. Ik ben vanaf jongs af aan al geïnteresseerd in auto's en techniek. Vandaar dat ik er toen voor gekozen heb om automonteur te worden. Dit doe ik dus inmiddels al heel wat jaren met veel plezier en vanaf juli 2017 hier bij autobedrijf G. van den Akker. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om motor te rijden en een dag weg te gaan met mijn gezin.


Tot ziens in de werkplaats in Helmond!

Gilbert SmitsMijn naam is Gilbert Smits, woonachtig in Schijndel samen met mijn vrouw Daniëlle en onze zoon Marijn. Ik ben vanaf November 1999 werkzaam bij Autobedrijf G. van den Akker waarbij ik met veel plezier de functie van ondersteunend verkoopadviseur vervul. Als een soort “vliegende kiep” ben ik op beide vestigingen te vinden. Mijn interesses liggen bij Formule 1, voetbal, hifi muziek, en natuurlijk auto’s. Wellicht tot ziens!

Telefoon: 0492-543694
E-mail:

Manon van den AkkerHoi, ik ben Manon van den Akker, inderdaad de dochter van…! Ik woon in Erp samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd spreek ik graag gezellig af met vrienden, ga lekker eten of bezoek ik een leuk concert of festival. Sinds januari 2013 werk ik als receptioniste en gastvrouw bij onze vestiging in Helmond. Als u belt is de kans groot dat ik u te woord sta. Of loop eens binnen in onze showroom, ik voorzie u graag van een kopje koffie of thee!

Telefoon: 0492-543694
E-mail:

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze