Ons Team

Dennis van der Putten

Mijn naam is Dennis van der Putten, woon in Helmond en ben getrouwd met Wendy. Samen hebben we een zoon. Als u de auto komt brengen voor onderhoud treft u mij waarschijnlijk achter de balie. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor het magazijn en zorg dat alles draaiende blijft in de werkplaats. Sinds 11-10-2010 ben ik in dienst bij autobedrijf G. van den Akker. Mijn hobby’s zijn crossfit, hardlopen en wandelen met de hond.

Telefoon: 0492-543694
E-mail:

Frank CompenHallo, ik ben Frank Compen, woonachtig in Budel (Buul). Ik ben getrouwd met Marijke en ben vader van 3 kinderen. Sinds november 2015 ben ik werkzaam bij Autobedrijf G. van den Akker als automonteur.

Gilbert SmitsMijn naam is Gilbert Smits, woonachtig in Schijndel samen met mijn vrouw Daniëlle en onze zoon Marijn. Ik ben vanaf November 1999 werkzaam bij Autobedrijf G. van den Akker waarbij ik met veel plezier de functie van ondersteunend verkoopadviseur vervul. Als een soort “vliegende kiep” ben ik op beide vestigingen te vinden. Mijn interesses liggen bij Formule 1, voetbal, hifi muziek, en natuurlijk auto’s. Wellicht tot ziens!

Telefoon: 0492-543694
E-mail:

Franklin CremersHallo, ik ben Franklin Cremers geboren in Helmond en woonachtig in Helmond-Brouwhuis, daar woon ik met veel plezier samen met mijn vrouw en twee zonen. Ik ben vanaf februari 2013 bij Autobedrijf van den Akker verantwoordelijk voor het wel en wee achter de receptie. Daar zorg ik voor het contact tussen u en onze werkplaats, maak de afspraken met u, reken de kosten uit en maak voor u de factuur. Achter de schermen doe ik nog veel meer dingen zoals onder andere de verwerking van de Škoda garantie. In mijn vrijetijd mag ik graag op mijn racefiets door de omgeving toeren en aan evenementen mee doen.

Telefoon: 0492-543694
E-mail:

HenkHallo,

Mijn naam is Henk van Tilburg. Ik ben geboren en getogen in Vlierden. Verder ben ik getrouwd en samen hebben we een dochter. Ik ben vanaf jongs af aan al geïnteresseerd in auto's en techniek. Vandaar dat ik er toen voor gekozen heb om automonteur te worden. Dit doe ik dus inmiddels al heel wat jaren met veel plezier en vanaf juli 2017 hier bij autobedrijf G. van den Akker. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om motor te rijden en een dag weg te gaan met mijn gezin.


Tot ziens in de werkplaats in Helmond!

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze