Autobedrijf G. van den Akker

Gilbert Smits Sinds 1999 vervul ik met veel plezier de functie van ondersteunend verkoopadviseur bij Autobedrijf G. van den Akker. In deze rol ben ik als een soort van vliegende kiep in zowel Helmond als Veghel te vinden. Het zal je niet verbazen dat mijn interesse onder meer ligt bij de auto’s. En natuurlijk bij Formule 1.

Henk Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in auto's en techniek. En al vroeg koos ik ervoor om automonteur te worden. Dit doe ik inmiddels al heel wat jaren met veel plezier en vanaf juli 2017 bij Autobedrijf G. van den Akker in Helmond. Tot ziens in onze werkplaats.

Ronald de Wit Interesse in auto’s had ik al op jonge leeftijd. Ik startte dan ook al op mijn 14e ben ik bij Autobedrijf G. Van den Akker met een bijbaantje als autopoetser. Tijdens mijn studie autotechniek ben ik blijven hangen en sinds 1995 ben ik werkzaam als monteur. Ik draai dus al even mee in dit mooie bedrijf. In de loop der jaren heb ik alle mogelijke cursussen gevolgd bij de importeurs en ben inmiddels technisch specialist.

Manon van den AkkerSinds 2013 ben ik als receptioniste en gastvrouw het gezicht en de stem van onze vestiging in Helmond en sinds 2018 ben ik ook werkplaatsreceptionist. De kans is groot dat je me aan de lijn krijgt als je ons belt. En mocht je binnenlopen in de showroom, dan verwelkom ik je graag met een kopje koffie of thee.

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze