Ons Team

Geert van den Akker In 1982 heb ik de Auto-Technische School in Apeldoorn afgerond. Direct daarna besloot ik voor mezelf te beginnen. Met als resultaat dat ik nu trotse eigenaar ben van mooie autobedrijven in Veghel en Helmond. Twee bedrijven met 15 hele fijne medewerkers die een hart hebben voor Honda en Škoda, maar vooral voor al onze klanten. Autotechniek is altijd een hobby voor me geweest en zal het altijd blijven.

Gilbert Smits Sinds 1999 vervul ik met veel plezier de functie van ondersteunend verkoopadviseur bij Autobedrijf G. van den Akker. In deze rol ben ik als een soort van vliegende kiep in zowel Helmond als Veghel te vinden. Het zal je niet verbazen dat mijn interesse onder meer ligt bij de auto’s. En natuurlijk bij Formule 1.

Erwin van der Hof Nadat mijn voorganger met pensioen is gegaan en dus zijn functie vrijkwam, was de keuze snel gemaakt om verkoopadviseur bij G. van den Akker te worden, gezien het feit ik 20 jaar geleden al bij een Honda dealer gewerkt had en geïnfecteerd was met het "Honda virus". Ik hoop u de komende jaren te mogen begroeten in onze showroom, zodat ik u alles over Honda en onze mooie occasions kan vertellen, waarna ik u een passend voorstel kan doen. Ook kunt u mij alles vragen over lease, financieringen en verzekeringen.

Joost van Wouwe Sinds 2018 ben ik werkzaam als automonteur bij G. van den Akker. Mijn interesse in techniek is al vroeg ontstaan. Motoren trokken als eerste mijn aandacht en later bleek mijn passie ook op het gebied van auto’s te liggen. Ik heb de opleiding tot automonteur gevolgd en heb inmiddels bij diverse automerken gewerkt. Bij G. van den Akker kan ik mijn technische kennis combineren met mijn liefde voor auto’s en het merk Honda. Ik hoop nog vele jaren in dit fijne team te mogen werken.

Manon van den AkkerSinds 2013 ben ik als receptioniste het gezicht en de stem van onze vestiging in Helmond en sinds 2018 ben ik ook werkplaatsreceptionist. De kans is groot dat je me aan de lijn krijgt als je ons belt. En mocht je binnenlopen in de showroom, dan verwelkom ik je graag met een kopje koffie of thee.

Ronald de Wit Interesse in auto’s had ik al op jonge leeftijd. Ik startte dan ook al op mijn 14e ben ik bij Autobedrijf G. Van den Akker met een bijbaantje als autopoetser. Tijdens mijn studie autotechniek ben ik blijven hangen en sinds 1995 ben ik werkzaam als monteur. Ik draai dus al even mee in dit mooie bedrijf. In de loop der jaren heb ik alle mogelijke cursussen gevolgd bij de importeurs en ben inmiddels technisch specialist.

Henk Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in auto's en techniek. En al vroeg koos ik ervoor om automonteur te worden. Dit doe ik inmiddels al heel wat jaren met veel plezier en vanaf juli 2017 bij Autobedrijf G. van den Akker in Helmond. Tot ziens in onze werkplaats.

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze