Autobedrijf G. van den Akker

Geert van den Akker In 1982 heb ik de Auto-Technische School in Apeldoorn afgerond. Direct daarna besloot ik voor mezelf te beginnen. Met als resultaat dat ik nu trotse eigenaar ben van mooie autobedrijven in Veghel en Helmond. Twee bedrijven met 15 hele fijne medewerkers die een hart hebben voor Honda en Škoda, maar vooral voor al onze klanten. Autotechniek is altijd een hobby voor me geweest en zal het altijd blijven.

Gilbert Smits Sinds 1999 vervul ik met veel plezier de functie van ondersteunend verkoopadviseur bij Autobedrijf G. van den Akker. In deze rol ben ik als een soort van vliegende kiep in zowel Helmond als Veghel te vinden. Het zal je niet verbazen dat mijn interesse onder meer ligt bij de auto’s. En natuurlijk bij Formule 1.

Henk Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in auto's en techniek. En al vroeg koos ik ervoor om automonteur te worden. Dit doe ik inmiddels al heel wat jaren met veel plezier en vanaf juli 2017 bij Autobedrijf G. van den Akker in Helmond. Tot ziens in onze werkplaats.

Manon van den AkkerSinds 2013 ben ik als receptioniste en gastvrouw het gezicht en de stem van onze vestiging in Helmond en sinds 2018 ben ik ook werkplaatsreceptionist. De kans is groot dat je me aan de lijn krijgt als je ons belt. En mocht je binnenlopen in de showroom, dan verwelkom ik je graag met een kopje koffie of thee.

Ronald de Wit Interesse in auto’s had ik al op jonge leeftijd. Ik startte dan ook al op mijn 14e ben ik bij Autobedrijf G. Van den Akker met een bijbaantje als autopoetser. Tijdens mijn studie autotechniek ben ik blijven hangen en sinds 1995 ben ik werkzaam als monteur. Ik draai dus al even mee in dit mooie bedrijf. In de loop der jaren heb ik alle mogelijke cursussen gevolgd bij de importeurs en ben inmiddels technisch specialist.

Dorien van Boxtel Sinds 2017 werk ik bij Autobedrijf G. van den Akker als verantwoordelijke voor de volledige administratie van onze beide vestigingen. Ik sta je dus graag te woord over betalingen, facturen of andere administratieve zaken. Ik waardeer mijn fijne team en de gezellige en gemoedelijke werksfeer. Vertrouwen en vriendelijkheid staan voorop bij G. van den Akker en dat zijn precies de waarden die ik belangrijk vind in mijn werk.

Eddie van der BurgtOp 16-jarige leeftijd - In 1986 – startte ik bij Autobedrijf G. van den Akker als leerling-monteur, destijds nog in Eerde. De jaren daarop heb ik de nodige papieren gehaald, van eerste monteur, Apk-keurmeester tot diagnosetechnicus. In 1995 kreeg ik de prachtige kans om de vestiging in Helmond mee op te starten. Uiteindelijk heb ik daar 15 jaar gewerkt, totdat ik in 2010 de beslissing nam om terug te keren naar het oude nest in Veghel. Hier heb ik het uitstekend naar de zin met de rest van het team.

Loek VervoortSinds 2015 werk ik bij Autobedrijf G. van den Akker waar ik als stagiair ben begonnen bij de vestiging in Veghel. Ik vond dit zo leuk dat ik tijdens deze stage al besloot: “Ik wil automonteur worden!” In 2019 heb ik de driejarige opleiding voor eerste autotechnicus afgerond en tijdens deze opleiding heb ik vier dagen per week gewerkt. Nu ben ik gestart met de tweejarige opleiding voor technisch specialist. Dit doe ik bij het Summa College in Helmond. Nog steeds ben ik vier dagen per week als eerste monteur bezig. Op zaterdagen ben ik bij ons bedrijf werkzaam om ervoor te zorgen dat alle auto’s er schoon bij staan. Ik werk met liefde en plezier aan uw auto en aan mijn eigen Honda Civic van 30 jaar oud!

Martijn de Wit Ik ben sinds 2008 in vaste dienst bij Autobedrijf G. van den Akker. De eerste 7 jaar als verkoopadviseur voor onze vestiging in Helmond en sinds oktober 2014 ben ik serviceadviseur in Veghel. In die rol kun je bij mij terecht voor al je vragen over het onderhoud van je auto. Ook voor onderdelen en accessoires voor je Honda of Škoda sta ik je graag te woord.

Rob van Hoof Sinds 2018 ben ik mede-directeur van Autobedrijf G. van den Akker in Veghel. Daarnaast zorg ik als verkoopadviseur dat de aankoop van je nieuwe Honda of Quality Plus Occasions tot in de puntjes wordt geregeld. Ook voor zaken als (private) leasing, verzekeringen, financieringen en de inkoop van je auto sta ik voor je klaar.

Toon van Haandel Op 14-jarige leeftijd koos ik voor de opleiding LTS autotechniek, waarna ik doorleerde voor tweede monteur. In de jaren die volgden werkte ik bij diverse Peugeot- en Mazda-bedrijven. De waardevolle kennis en ervaring die ik hier opdeed, pas ik nu alweer 9 jaar toe bij Autobedrijf G. van den Akker. Een gemoedelijk bedrijf met toffe collega’s, waar ik helemaal op m’n plek zit.

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze