Al 30 jaar tevreden klanten!

Hub en Marly Kersemakers uit Uden itemprop=

Hebben lang een Saab en Audi gereden en werden door een vriend attent gemaakt op het merk Honda, wat betrouwbaar en stil zou moeten zijn. Vanuit Uden was Autobedrijf G. van den Akker de dichtbijzijnde dealer en na een paar proefritjes waren ze om. 

Ze hebben een Honda Civic (bijna 30 jaar oud)en de eerste Civic CVT uit 1988, daarvoor hebben ze ook nog een CR-X gehad.

Hub: ‘Bij jullie werkt het omgedraaid; de garage denkt met de klant en zijn portemonnee mee’

Hub en Marly zijn blij met Honda, getuige het bord op de inrit met de tekst : Honda Parking only!

Harry en Beppie Vonk uit Veghel itemprop=

Doordat ze vroeger de overburen waren van de zus van Geert, zijn Harry en Beppie sinds 1982 in eerde klant van het eerste uur met hun toenmalige beige Fiat Ritmo. Heel veel kilometers reden ze niet want Harry fietste altijd op en neer van Veghel naar de school in Sint Oedenrode. Harry was niet technisch en het lot van zijn auto legt hij al jaren in onze handen. ‘en dat voelt nog steeds heel goed, het is heel vertrouwt en er is altijd een persoonlijk praatje’. Harrie en Beppie rijden op dit moment een Honda Jazz en zijn erg blij met de compacte buitenmaat en de zeer ruime binnenzijde. Harry zegt; ‘Als de accu goed is en er zit voldoende benzine in, loopt zo’n Honda altijd!’

Harry geniet inmiddels van zijn vervroegde pensioen en als de kinderen weer moeten verbouwen is Harry een dankbare hulp voor hun. Beppie werkt nog enkele dagen met veel plezier en samen genieten ze ontzettend van de kleinkinderen. En dan komt zo’n veelzijdige Honda Jazz weer goed van pas…!

Bets Ketelaars uit Veghel itemprop=

Bets is al klant vanaf 1983 toen we net gestart waren in Eerde. Ze heeft al die jaren verschillende merken gebruikte auto’s gereden welke wij altijd onderhouden hebben. De laatste tien jaar rijdt Bets tot volle tevredenheid in een Honda Logo automaat. 

Bets:’Als ik een cijfer moet geven aan de garage dan zou ik een 10 geven: Altijd vertrouwd, op kleine dingen kan ik wachten en wordt dan weer afgedaan met neem maar mee, is service! als het goed weer is krijg ik een fiets mee en anders word ik naar huis gebracht en weer opgehaald.’

Dhr. van Gansewinkel uit Veghel itemprop=

Een echte autoliefhebber is Dhr. van Ganzenwinkel altijd geweest. Vroeger had hij een hele mooie CR-X en een Civic die er altijd picobello uitzagen en zelfs onder de moterkap gepoetst werden! 

Hij rijdt nu in een Honda CR-V welke wat makkelijker instapt en die ook weer door een ringetje te halen is. In zijn werkzame leven heeft Dhr. van Gansewinkel als technieker lang bij DMV gewerkt en nu doet hij veel vrijwilligerswerk voor het bisdom, waar regelmatig zijn auto voor ingezet wordt; ruim en een makkelijk instap.

Marinus en Diny van Aarle uit Eerde itemprop=

Marinus was eén van de eerste klanten die in Eerde kwam. Zij reden toen een B-kadett. Dit was mooi dichtbij huis en de klik was er meteen. Na een stuk of 7 auto’s verder rijdt de familie van Aarle nu een Honda Jazz. Bij Marinus is een auto een gebruiksvoorwerp en er moet mee gewerkt worden, maar vooral ook veel in vervoerd kunnen worden. Als fervent tuinder en bijna 45 jaar dahliaskweker zitten er soms enkele schoppen zand teveel in de achterbak van zijn auto’s. Vroeger kregen we er wel eens een voor onderhoud en daar groeide de paddenstoelen achterin! 

‘Het wordt tijd dat ik ‘m weer eens een keer uitdoe’. Aldus Marinis

Jan en Marjan Griffioen uit Veghel itemprop=

Met een blauwe Dyane kwam Jan al bij de vader van Geert. 

In een winterperiode trok zijn Dyane niet meer en bleek doordat hij veel korte afstanden reed, de uitlaatdemper vol met condenswater stond, dat door de vorst bevroren was. en zodoende de uitlaatgassen niet meer kwijt kon.

Jan en vooral Marjan zijn altijd zeer gehecht aan hun auto’s en doen er vele jaren mee. Hun huidige Honda FR-V is alweer tien jaar in hun bezit. Ze zijn er nog steeds zeer content mee. ‘wat daar niet allemaal in kan en wat we zoal hebben vervoerd in die auto.’ En met twee kinderen hun zeven kleinkinderen die wat verder weg wonen, heb je nogal eens wat te versjouwen. We zijn al bijna 40 jaar klant bij van den Akker en zijn daar zeer tevreden over. We voelen ons thuis, vriendelijke medewerkers en als er iets met onze auto is worden we weer snel op weg geholpen’.

Jan en Marjan, hele actieve mensen, zeer bij de tijd en vooral ook gezellig! 

Antoon en Rens vd Burgt uit Eerde itemprop=

Antoon is ook een klant van het eerste uur in D’eerd.

Dat moest ook wel, want zijn vrouw had tegen hun 15 jarige zoon Eddie gezegd: ‘ga daar maar eens kijken of ze daar werk voor jou hebben!’. Tot op de dag van vandaag werkt zoon Eddie nog steeds bij ons als technisch specialist. Antoon en Rens zijn fijne en trouwe klanten en zijn blije bezitters van een mooie Honda Jazz. 

Jan en Sjan Noij uit Veghel  itemprop=

Jan kwam 35 jaar geleden al met zijn Toyota Celica in Eerde voor onderhoud. zijn zwager Noud had hem hierop gewezen en is nooit meer weggegaan. Jan heeft het grootste deel van zijn werkzame leven hard gewerkt in de horeca waaronder de bowling van de blauwe kei in Veghel. De laatste jaren zijn Jan en Sjan iets minder goed ter been en genieten ze van de hoge instap van hun Honda HR-V. Ze hebben altijd het gevoel gehad dat ze bij ons ‘gematst’ werden zowel bij aankoop als bij onderhoud van hun auto. Mocht er toch iets aan mankeren, dan reden ze even langs en werden ze meteen geholpen en dat werdt gewaardeerd, aldus Sjan. 

Frans en Mirjam van Hoof uit Sint-Oedenrode itemprop=

De vader en moeder kwamen al met hun Renault 6 bij mijn vader thuis. En later in de garage in Eerde. 

Zij vertelden tegen dochterlief : ‘daar kunde gerust naartoe gaan met jullie auto, want dat is wel vertrouwd’. En 35 jaar later zijn zij nog hele gezellige, trouwe klanten die 1x per jaar met hun Honda Jazz in de werkplaats komen. ‘We hebben nooit de gedachte gehad om elders naar toe te gaan, het is daar goed, vertrouwd, gezellige medewerkers en we krijgen goede adviezen. wij zijn tevreden Honda rijders!’

Mieke Rosmalen uit Heesch itemprop=

We zijn op bezoek in Heesch bij Mieke Rosmalen en ze komt op de proppen met een map met alle rekeningen van alle auto’s die zij en haar levenspartner Carla gereden hebben. Vroeger zijn zij bevriend geweest met een verkoopdirecteur van Honda Nederland.. en zodoende kwamen ze al heel snel uit bij het merk Honda.  De eerste jaren kwamen ze bij Repkes in Gennep voor onderhoud, maar de weg naar Veghel was toch iets prettiger en zo kwamen Mieke en Carla in 1988 bij ons terecht. Carla kocht in 1993 een nieuwe rode Civic automaat, welke ze ruim 20 jaar gereden heeft en daarna heeft ze deze Civic geschonken aan een neefje die er nog steeds mee rond rijdt!

Mieke kocht om de 4.5 jaar een nieuwe Honda en dat waren altijd weer stevige onderhandelingen, ze bereidde zich altijd heel goed voor, was goed geïnformeerd maar wel altijd heel fair. Hele fijne klanten, staan middenin het leven, goede gesprekken. Helaas is Carla een half jaar geleden overleden, en moet Mieke alleen verder. 

Ben en Nel Cuppen uit Veghel itemprop=

Ben en Nel zijn al ruim 35 jaar verbonden aan ons bedrijf en met recht klanten van het eerste uur! Destijds met een eend en inmiddels met een mooie Honda CR-V, waar af en toe een caravan aangekoppeld wordt. Hiervoor hebben ze een jaar of tien een Honda HR-V gehad, waarover Nel nog een leuke anekdote wist te vertellen: Na vier jaar de HR-V gereden te hebben wilde Ben weer eens iets anders, maar van Nel hoefde dat nog niet en ze gingen toch kijken bij ons in de showroom voor iets anders. 

‘We kwamen met Geert in gesprek en die zei meteen: waarom zou je dat doen? Met die HR-V kun je nog een hele tijd rijden. Ik was blij met dat advies en we hebben nog 6 jaar met die HR-V gereden!

Een auto verkoper die niet perse wil verkopen , maar hardop meedenkt, dat waarderen wij.’ Ben is een fanatieke sportman die graag hard loopt en fietst. We zien hem regelmatig op onze jaarlijkse mountainbike clinic.

Sjan en Cees van Alphen uit Geffen itemprop=

De vader van Sjan kwam vroeger al bij Geert zijn vader en op zijn advies kwam dochterlief toen ook met haar Renault 5 bij ons in onderhoud. Daarna hadden ze een Honda Civic en bijna 30 jaar later en een stuk of 6,7 Honda’s verder, rijd Cees nu een CR-V diesel, omdat hij voor zijn eigen bedrijf veel kilometers moet maken. Sjan rijdt in een leuke Jazz. Zij kwamen oorspronkelijk uit omgeving Veghel en wonen nu in het mooie Geffen lekker vrij. 

Als ze voor groter onderhoud komen, kunnen ze gebruik maken van een vervangende Honda of drinken gezellig een kopje koffie als ze kunnen wachten tijdens een kleine beurt. Familie van Alphen , altijd zeer trouwe klanten die de weg naar Veghel niet vergeten zijn!

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze