Autobedrijf G. van den Akker

Hebt u uw oog laten vallen op een mooie Honda occasion die onder het top-label Honda Quality Plus programma valt? Hier vindt u alle informatie over het top-label Honda Quality Plus programma voor Honda occasions.

Waarom kiest u voor een Honda occasion binnen het top-label Honda Quality Plus programma?

Wanneer u kiest voor een HQP auto, dan kiest u niet voor zomaar een gebruikte auto, maar kiest u voor "Best of the best" en heeft u standaard recht op 24 maanden volledige technische garantie op fabrieksniveau. Afhankelijk van het door u te kiezen afleverpakket, heeft u zelfs facultatief de mogelijkheid te kiezen voor 3 jaar optimale zekerheid en krijgt u naast 36 maanden garantie ook nog € 200,- extra voordeelkorting op de afleverkosten! U kiest voor een gebruikte auto met vele zekerheden waarbij de Bovag, de APK, de Nationale Autopas en het HQP-keurmerk ondersteunend zijn.

U kunt kiezen voor HQP Occasion Standaard Garantie of HQP Occasion Optimale Zekerheid. Beide varianten worden op kenteken afgesloten en zijn dus overdraagbaar. De Standaard Garantie biedt al vele voordelen. Kiest u voor Optimale Zekerheid, dan krijgt u in plaats van twee jaar maar liefst drie jaar garantie op uw Honda occasion.

Lees meer over optimale zekerheid op Honda-Occasions.nl

Onbezorgd rijplezier

Honda biedt u een exclusief zekerhedenpakket bij de aanschaf van een HQP occasion. Dit HQP-keurmerk is uitsluitend van toepassing op occasions die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Dit geldt uiteraard alleen voor HQP occasions!

Technische garantie op auto's tot wel 12 jaar oud!

Welke Honda occasions komen voor dit HQP-label in aanmerking? Honda staat voor kwaliteit. Op basis van deze kwaliteit kunnen wij binnen dit HQP-label Honda auto's aanbieden tot een leeftijd van 9 jaar en een maximale kilometerstand van maar liefst 180.000 km.

Met de 2 jaar HQP Standaard Garantie heeft de HQP occasion tot 11 jaar oud nog garantie. En met HQP Optimale Zekerheid maar liefst tot een leeftijd van 12 jaar oud!

De 7 Zekerheden van Honda Quality Plus

De 7 Zekerheden van Honda Quality Plus:

  • Altijd 24 maanden technische garantie, zonder kilometerlimiet
  • Altijd 24 maanden 24 uurs Honda Assistance, zonder kilometerlimiet
  • Omruilgarantie
  • Nieuwe APK
  • Geen periodieke onderhoudskosten de eerste 20.000 km of 12 maanden
  • Reconditionering
  • 100+ puntencheck inclusief NAP

Lees meer over de 7 zekerheden op Honda-Occasions.nl

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze