Nieuws

Op vakantie met uw auto?
Doe uw voordeel met deze tips.

Het is weer zomer en dat betekent dat de kans groot is dat u binnenkort van een welverdiende vakantie gaat genieten. Als u dit jaar met uw auto op vakantie gaat vindt u in dit bericht nuttige informatie om goed voorbereid op weg te gaan.
Zwarte zaterdag
Elke zomer staan er in juli en augustus lange files richting vakantiebestemmingen in Europa. De topdrukte richting Frankrijk is dit jaar op 4 en 11 augustus. Ook in Duitsland verwacht men deze weekenden drukke snelwegen.
Verplichte bagage
In het buitenland gelden vaak strenge eisen als het gaat om veiligheidsuitrusting. Denk bijvoorbeeld aan veiligheidshesjes en een alcoholtest. De ANWB heeft een overzicht gemaakt van de veiligheidsverplichtingen in de Europese vakantielanden. 
Flitspaalsignalering
Het gebruik en bezit van apparatuur met flitspaalsignalering is in veel Europese landen verboden. Dit betekent dat deze optie uit uw navigatiesysteem verwijderd moet worden. Heeft u hulp nodig? kom dan bij ons langs.
Vakantiecheck 
Afwijkende omstandigheden zoals hoge temperaturen, zware bagage en grote afstanden zorgen ervoor dat uw auto extra zwaar wordt belast. Doe daarom de vakantiecheck bij Autobedrijf G. van den Akker B.V. en laat uw auto op de meest essentiële punten controleren.
Wij wensen u namens het gehele team een fijne vakantie en veilige kilometers.

Met vriendelijke groet,
Autobedrijf G. van den Akker B.V.

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze