Nieuws

Vacature automonteur 

Stroomt er benzine en olie door je aderen?
Praat jij tegen auto's?
Ben je er nog zuiniger op, als op je partner?
Houd je van klanten, die uiteindelijk je salaris betalen?
Kortom een vakman/vrouw met de juiste mentaliteit!

Wij zoeken iemand die graag in een klein team werkt en zo flexibel is als een multiriem! 

Je krijgt de mogelijkheid om te leren op kosten van ons bedrijf.
Je staat dichtbij onze klanten en hebt er altijd een goed woordje voor over.
Het is mogelijk om 4 of 4,5 dag te werken en je krijgt een half jaar contract, wat meteen omgezet wordt naar een vaste aanstelling.

Voel jij je aangesproken? 
Klim dan in de telefoon of stuur een mail.

Autobedrijf G. van den Akker is dealer van Honda en service dealer van Skoda, maar repareert en onderhoudt ook andere merken.
Wij zijn een hele 'compacte' organisatie. Ons team in Helmond bestaat uit 7 collega's die gezamenlijk de schouders eronder zetten, waar veel gelachen wordt en een goede sfeer heerst.

We houden van tevreden klanten en willen kwaliteit leveren op een transparante wijze. Daarom willen we ook graag een vakman/vrouw als jij er bij! Bel of mail!

Autobedrijf G. van den Akker
Veghel-Helmond

0413-342228 / 0492-543694

Honda presenteert de vernieuwde HR-V. De compacte SUV heeft onder andere betere stoelen en een nieuwe neus met meer chromen elementen gekregen. 

Maak kennis met de vernieuwde Honda HR-V, die eenvoudig is te herkennen aan de nieuwe grille. Een enorme chromen strip vervangt het hoogglans zwarte element dat de uitgaande editie draagt. In de koplampen huist voortaan led-techniek en de bumper is voorzien van diepere uitsparingen voor de mistlichten en luchtroosters. Aan de achterkant vind je meer chroom en lichtunits met een donkere behuizing. Verder zijn er nieuwe lichtmetalen wielen en nieuwe kleuren, zoals het Midnight Blue dat je op de foto’s ziet.

Binnenin gebruikt Honda hoogwaardigere stoffen voor de stoelen, die een nieuwe vorm hebben en daardoor meer zitcomfort bieden. Ook prettig: de isolatie is verbeterd waardoor de vernieuwde HR-V stiller is tijdens het rijden. Met de nieuwe optie Active Noise Cancellation worden rijgeluiden verder geneutraliseerd, door tegengestelde tonen via de luidsprekers af te spelen.

De 1.5 i-VTEC-motor mag blijven, de 130 pk sterke motor is efficiënter gemaakt. In het voorjaar van 2019 voegt Honda de 1.5 VTEC Turbo toe aan het assortiment. Ongeveer tegelijkertijd keert de 1.6 i-DTEC dieselmotor terug in het assortiment.

De vernieuwde HR-V is vanaf oktober te bewonderen bij de Nederlandse dealers. De prijzen zijn nog niet bekend.

Op vakantie met uw auto?
Doe uw voordeel met deze tips.

Het is weer zomer en dat betekent dat de kans groot is dat u binnenkort van een welverdiende vakantie gaat genieten. Als u dit jaar met uw auto op vakantie gaat vindt u in dit bericht nuttige informatie om goed voorbereid op weg te gaan.
Zwarte zaterdag
Elke zomer staan er in juli en augustus lange files richting vakantiebestemmingen in Europa. De topdrukte richting Frankrijk is dit jaar op 4 en 11 augustus. Ook in Duitsland verwacht men deze weekenden drukke snelwegen.
Verplichte bagage
In het buitenland gelden vaak strenge eisen als het gaat om veiligheidsuitrusting. Denk bijvoorbeeld aan veiligheidshesjes en een alcoholtest. De ANWB heeft een overzicht gemaakt van de veiligheidsverplichtingen in de Europese vakantielanden. 
Flitspaalsignalering
Het gebruik en bezit van apparatuur met flitspaalsignalering is in veel Europese landen verboden. Dit betekent dat deze optie uit uw navigatiesysteem verwijderd moet worden. Heeft u hulp nodig? kom dan bij ons langs.
Vakantiecheck 
Afwijkende omstandigheden zoals hoge temperaturen, zware bagage en grote afstanden zorgen ervoor dat uw auto extra zwaar wordt belast. Doe daarom de vakantiecheck bij Autobedrijf G. van den Akker B.V. en laat uw auto op de meest essentiële punten controleren.
Wij wensen u namens het gehele team een fijne vakantie en veilige kilometers.

Met vriendelijke groet,
Autobedrijf G. van den Akker B.V.

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze