Kenmerkende stijl. Bruikbaar voor elke dag.

Bereid u voor op de verfijnde, volledig nieuwe Honda ZR-V e:HEV. Onze sportiefste hybride SUV ooit.

Plan jouw proefrit


Premium, sportief SUV-ontwerp met een elegant silhouet en een onmiskenbare aanwezigheid op de weg.


e:HEV: Krachtige en efficiënte full hybrid technologie met 184 pk vermogen en een gecombineerde actieradius tot 1000 km.


Ruim en veelzijdig, met 1.322 liter aan kofferruimte.


De cockpit focust zich volledig op de bestuurder en is uitgerust met geavanceerde technologie en een prachtig ingerichte cabine.

Ongeëvenaarde prestaties

De nieuwe ZR-V hybride tilt prestaties naar een geheel nieuw niveau. Zijn geavanceerde e:HEV-aandrijflijn zorgt voor topprestaties met een laag verbruik. Bovendien zorgen de selecteerbare rijmodi ervoor dat de nieuwe ZR-V in alle omstandigheden fenomenaal rijdt.

Dynamisch ontwerp

Met sportieve 18" velgen en stijlvolle LED voor- en achterlichten, geniet de ZR-V hybride een verfijnde en sterke aanwezigheid op de weg.

Geavanceerde technologie

De nieuwe ZR-V hybride verschijnt met de nieuwste editie van het Honda CONNECT infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto, plus een glashelder digitaal instrumentenpaneel. De lichaamsstabiliserende voorstoelen en het draadloze oplaadsysteem voor uw mobiele apparaat zorgen voor zorgeloos comfort onderweg.

Veiligheid als norm

De ZR-V hybride beschikt in alle uitvoeringen standaard over de nieuwste generatie bestuurdershulpmiddelen van het Honda SENSING-systeem. Zo geniet je altijd van een aangename en veilige rit.

 

Plan jouw proefrit

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze