Jazz Hybrid, het volgende hoofdstuk

Jazz Hybrid, het volgende hoofdstuk

Maak kennis met de volgende generaties Jazz. Met de dynamische, geavanceerde Jazz en de sportieve Jazz Crosstar. Hiermee maakt Honda de belofte meer dan waar om een stevige vooruitgang te boeken op het gebied van elektrische auto's. De Honda Jazz is uitgerust met een hybride aandrijving met twee motoren die een responsief, soepel en efficiënt rijgedrag waarborgen.

 

De volledig nieuwe Jazz en Jazz Crosstar hebben dezelfde, geavanceerde hybride aandrijving, maar hebben verschillende persoonlijkheden. Je kunt kiezen voor de gesofistikeerde Jazz of voor de sportieve Crosstar. Waar je ook voor gaat, je kiest altijd voor een ongeëvenaarde rijervaring.

Het kloppende hart van de volledig nieuwe Jazz is de nieuwe hybride aandrijving. De Honda Jazz is responsief dankzij zijn naadloze vermogensafgifte. Hij rijdt soepel dankzij de geavanceerde directe transmissie en het verfijnde, comfortabele interieur. En dankzij de meest recente technologie die een laag emissieniveau en een hoog rendement garandeert, is de nieuwe Jazz uiterst efficiënt.

 

Jazz Crosstar Hybrid

Jazz Hybrid

 

Neem contact met ons op!

 

 

Waanzinnige technologie

Eenmaal in de Jazz ontdek je de meest recente innovaties op het gebied van connectiviteit en infotainment. De Honda Personal Assistant biedt een high-tech helpende hand. Zeg gewoon "OK Honda": onze nieuwe Honda CONNECT wordt geleverd met een 9" touch screen, DAB digitale radio, Apple CarPlay™ en Android auto. Bovendien kan de My Honda+ app op je smartphone Points of interest naar de satellietnavigatie sturen en ook dienst doen als een afstandsbediening voor het vergrendelen en ontgrendelen van de wagen.

Ook de veiligheid naar een nieuw level

De volledig nieuwe Honda Jazz en Jazz Crosstar zijn voorzien van de nieuwste generatie van Honda SENSING bestuurdersassistentie en veiligheidsfuncties. Deze geavanceerde functies zijn standaard voorzien op alle versies en omvatten automatische remassistentie bij botsgevaar, rijvak-assistentie, dodehoekinformatie en nog veel meer hulpmiddelen om jou en je medepassagiers te beschermen.

 

 

Hybriden zijn de toekomst

De volledig nieuwe Jazz-uitvoeringen vormen een belangrijke stap vooruit. Hybride voertuigen helpen ons op weg naar de nul-emissie. Honda gaat hiervoor door aanzienlijke verbeteringen te voorzien bij elk nieuw model, door het assortiment uit te breiden met hybride voertuigen en door de weg naar de volledig elektrische wagen voort te zetten.

Honda Jazz Hybrid private lease

Ben je geïnteresseerd in de Honda Jazz en overweeg je private lease? Dan adviseren we je graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie of bereken jouw leasebedrag.

 

 

 

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze