Honda Jazz:
een echt ruimtewonder

Honda Jazz

“De Honda Jazz is een echt ruimtewonder: ondanks het compacte ontwerp is de binnenruimte groots te noemen. Het model is al bijna twintig jaar een vertrouwd gezicht op de Nederlandse wegen en nog altijd immens populair. Mede dankzij de hippe kleuren en de rijke standaard uitrusting. Tel daar het zuinige verbruik bij op en het is logisch dat consumentenorganisaties de Jazz hebben uitgeroepen tot meest betrouwbare auto. Met de Dynamic-variant combineer je al deze eigenschappen bovendien met een sterke motor, stoere uitstraling en strakke stuur-eigenschappen.”
Geert van den Akker & Rob van Hoof

Honda Jazz

Honda Jazz

Compact, praktisch en een genot om in te rijden

De Honda Jazz is beschikbaar met twee geweldige i-VTEC motoren: de zuinige en bewezen 1.3-liter of de volledig nieuwe 1.5-liter. Deze energieke motor is ideaal om door de stad te zigzaggen, maar ook om te touren op de wegen daarbuiten. De 1.5-liter motor is voorzien van wat we 'een plezierinjectie' noemen.

Veilige combinaties

De Honda Jazz heeft de titel van veiligste supermini gekregen van de onafhankelijke veiligheidsorganisatie Euro NCAP. Bovendien was de auto al in het bezit van de hoogste 5-sterrenbeoordeling van NCAP en ging het ook aan de haal met de prestigieuze titel ‘Best in Class Supermini 2015’, dankzij zijn verbluffende veiligheidsprestaties.

 

Honda Jazz

Honda Jazz private lease al vanaf €359,-

Ben je geïnteresseerd in de Honda Jazz en overweeg je private lease? Dan adviseren we je graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie of bereken jouw leasebedrag.

Plan je proefrit

Heeft de Honda Jazz je verleid? Dan overtuigen we je graag tijdens een proefrit.

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze