De Honda HR-V. Voel de energie.

Ontdek de gloednieuwe Honda HR-V. Een energieke, zelfopladende hybride die een dynamische rijervaring garandeert dankzij een unieke en intelligente e:HEV aandrijflijn. Deze stijlvolle SUV in sportcoupé-stijl is geïnspireerd op F1-technologie en biedt geestdrift, vitaliteit en veelzijdigheid in alle mogelijke omstandigheden.

Plan jouw proefrit

Geen stopcontact nodig


De HR-V laadt zichzelf op door stroom op te wekken terwijl je rijdt. Je vermijdt dus het soms vervelende zoeken naar een oplaadstation.

Lager brandstofgebruik


Met de HR-V met de e:HEV aandrijflijn kom je veel verder voor veel minder. Met een volle tank rijdt je tot 740 km.

Gemoedsrust


De batterij levert energie om jouw kilometerkosten te verlagen. Je krijgt een garantie van *5 jaar of 100.000 km op deze batterij. *Afhankelijk van wat eerst wordt bereikt.

Vermindering van de uitstoot


Een hybride produceert minder vervuilende stoffen en met een uitstoot van slechts 122 g/km zet de HR-V een nieuwe stap in de richting van een koolstofarme samenleving.

Maak het echt

Tijdens de HR-V AR-ervaring zit je in je eigen persoonlijke showroom om het model van jouw voorkeur te bekijken. Je kunt ook op jouw smartphone of tablet schakelen tussen binnen en buiten, inzoomen, draaien en van kleur veranderen.

De details maken het verschil

Technologie en connectiviteit in de auto

Met de HR-V blijf jij altijd geconnecteerd en ligt alles binnen handbereik. De My Honda+ app biedt bovendien talrijke functies die jouw rijcomfort aanzienlijk zullen verbeteren als je onderweg bent of als jouw auto niet in de buurt is.

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze