De Honda HR-V. Voel de energie.

Ontdek de gloednieuwe Honda HR-V. Een energieke, zelfopladende hybride die een dynamische rijervaring garandeert dankzij een unieke en intelligente e:HEV aandrijflijn. Deze stijlvolle SUV in sportcoupé-stijl is geïnspireerd op F1-technologie en biedt geestdrift, vitaliteit en veelzijdigheid in alle mogelijke omstandigheden.

Geen stopcontact nodig


De HR-V laadt zichzelf op door stroom op te wekken terwijl u rijdt. U vermijdt dus het soms vervelende zoeken naar een oplaadstation.

Lager brandstofgebruik


Met de HR-V met de e:HEV aandrijflijn komt u veel verder voor veel minder. Met een volle tank rijdt u tot 740 km.

Gemoedsrust


De batterij levert energie om uw kilometerkosten te verlagen. U krijgt een garantie van *5 jaar of 100.000 km op deze batterij. *Afhankelijk van wat eerst wordt bereikt.

Vermindering van de uitstoot


Een hybride produceert minder vervuilende stoffen en met een uitstoot van slechts 122 g/km zet de HR-V een nieuwe stap in de richting van een koolstofarme samenleving.

Maak het echt

Tijdens de HR-V AR-ervaring zit u in uw eigen persoonlijke showroom om het model van uw voorkeur te bekijken. U kunt ook op uw smartphone of tablet schakelen tussen binnen en buiten, inzoomen, draaien en van kleur veranderen.

De details maken het verschil

Technologie en connectiviteit in de auto

Met de HR-V blijft u altijd geconnecteerd en ligt alles binnen handbereik. De My Honda+ app biedt bovendien talrijke functies die uw rijcomfort aanzienlijk zullen verbeteren als u onderweg bent of als uw auto niet in de buurt is.

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze