Honda HR-V: compact van buiten; ruim van binnen

Honda HR-V

“Schijn bedriegt met de compacte SUV. Want van binnen blijkt het model zeer veel ruimte te herbergen. Dit maakt de HR-V tot een moderne alleskunner voor een brede klantengroep. Uiteraard met de stoere uitstraling en de betrouwbare techniek die je gewend bent van Honda. Wil je een automaat? Deze leveren we zonder meerprijs. Probeer ook eens de sportversie met zijn krachtige Turbomotor. Wedden dat je direct verkocht bent.”
Geert van den Akker & Rob van Hoof

Honda HR-V

 

Honda HR-V

Stoer en beeldschoon

De HR-V herken je direct aan zijn indrukwekkende lijnenspel en aan het hoogwaardige kwaliteitsgevoel. Dit nieuwe model is ontworpen om te presteren en verrast met een fris, sportief design dat in één vloeiende lijn doorloopt van voor naar achter. En dankzij het grootse interieur beleef jij en je passagiers een unieke rijervaring in een ruimtelijke en comfortabele sfeer.

Sportief en zuinig

De HR-V staat garant voor een responsieve rit maar ook een hoge efficiëntie. Deze populaire SUV is beschikbaar in een nog sportievere versie: een nieuwe 1.5 VTEC TURBO-optie.

 

Honda HR-V

Honda HR-V private Lease al vanaf €479,-

Ben je geïnteresseerd in de Honda HR-V en overweeg je private lease? Dan adviseren we je graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie of bereken jouw leasebedrag.

Plan je proefrit

Wil je het comfort en de ruimte van de Honda HR-V zelf ervaren? Dan overtuigen we je graag tijdens een proefrit.

 

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze