Honda E: maak kennis met de toekomst

Honda E

“Eindelijk, daar is hij: de Honda E. Het wachten wordt dubbel en dwars beloond, want vanaf nu kun je jezelf registreren voor deze grensverleggende, compacte elektrische auto. Ben jij klaar voor de schone en bijzonder stijlvolle toekomst van Honda? 
“De Honda E sluit perfect aan op Honda’s ontwerpmotto ‘We make it simple’. Met als doel auto's te ontwerpen die beter voldoen aan de wensen van mensen.”

Makoto Iwaki, Honda R&D Executive Creative Director

Honda E

Honda E

Volledig elektrische ervaring

Je bent comfortabel genesteld in een nagenoeg geruisloze wereld. Er zijn geen versnellingen, alleen de lichte aanraking van een gaspedaal dat ononderbroken vermogen levert vanaf een bron die schoon en efficiënt is. En uiteraard zonder uitstoot. Welkom in de nieuwe generatie van Honda.

Jij en je medepassagiers zijn in de Honda E verbonden met elkaar, met hetzelfde comfort en met alle diensten die de Honda te bieden heeft via het ultramoderne dashboard. Of jullie nu onderweg zijn, geparkeerd staan of even bijladen.

“Ok Honda”

Deze twee woorden zijn voldoende om jouw eigen Honda Personal Assistant te activeren, gevolgd door een gerichte vraag of instructie. Hoe vaker je deze assistent gebruikt, des te beter hij je begrijpt. Binnen no-time heeft het aan een half woord genoeg. Vergeet overigens niet om de My Honda+-smartphone-app te downloaden. Zo blijf je ook vanaf afstand verbonden met je voertuig. Waar je ook bent. Deze app is bovendien je digitale sleutel van je auto.

 

Honda E

Een krachtige e-motor

De Honda E biedt een uitzonderlijke acceleratie: vanuit stilstand bereikt het binnen 8 seconden de snelheid van 100 km per uur. Dit is de danken aan de krachtige elektromotor, die beschikbaar is in twee varianten: een 100 kW (136 pk) of 113 kW (154 pk) met een indrukwekkend koppel van 315 Nm. Bovendien is de batterij van 35,5 kWh een van de meest compacte in zijn klasse en heeft het een maximaal bereik van 220 kilometer. Ideaal dus voor je dagelijkse woon-werkverkeer, maar ook voor langere ritten. Want dankzij de snellaadmogelijkheid is de batterij binnen 30 minuten weer tot 80% opgeladen.

Waar zijn de spiegels?

De strakke externe lijnen zijn tot in extreme uitgevoerd. Daarom hebben de traditionele buitenspiegels plaatsgemaakt voor compacte camera’s. Deze geven de livebeelden door op de twee 6-inch schermen in het voertuig. Een absolute upgrade voor het interieur en exterieur. Een nieuwe norm is gezet binnen de compacte klasse.

 

Pre-order de Honda E

De Honda E is hot! In Europa hebben zich al tienduizenden mensen geregistreerd. Wil jij je ook registreren?

 

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze