Vastberaden tijdens elke reis met opvallend vertrouwen

Maak kennis met onze grootste SUV tot nu toe. Met een nieuw en robuust ontwerp, premium interieur en intuïtieve technologie toont hij de weg naar voren. En voor het eerst is hij verkrijgbaar in twee uitvoeringen: De CR-V e:HEV full hybrid en de CR-V e:PHEV, plug-in hybride.

Plan jouw proefrit


De CR-V e:HEV levert een brandstofrendement van 4,8 liter per 100 km, terwijl de e:PHEV een CO2-uitstoot van slechts 18 gr/km bereikt.


Ons meest uitgebreide veiligheidssysteem Honda SENSING 360 - exclusief voor de nieuwe CR-V.


Smartphoneconnectiviteit via Honda CONNECT - met Android Auto en Apple CarPlay.


Premium interieur met verwarmde en gekoelde lederen voorstoelen (bij bepaalde uitvoeringen)

Intuïtief veilig

Veiligheid is essentieel bij de CR-V. Honda SENSING behoort tot de standaarduitrusting van onze auto's. Daarbovenop beschikt de nieuwe CR-V ook over het nieuwe Honda SENSING 360 (bij bepaalde uitvoeringen): extra sensoren en camera's rondom de SUV zorgen voor 360 graden bescherming. De CR-V wordt bovendien geleverd met extra veiligheidsvoorzieningen zoals het Multi-view Camera System voor meer parkeercomfort, Adaptive Driving Beam en Active Cornering lights voor een beter zicht onderweg.

Hoogwaardige en verfijnde interieurs

De nieuwe CR-V Hybrid herdefinieert elegantie. De premium lederen bekleding, glazen panoramadak, verwarmde en gekoelde voorstoelen, verwarmde achterbank, een premium audiosysteem en sfeerverlichting maken het interieur zo verleidelijk dat u wellicht nooit meer wilt uitstappen. *Sommige kenmerken zijn alleen van toepassing op bepaalde uitvoeringen. De bekleding is een mix van synthetisch en echt leer.

Vermogen om overal naartoe te gaan

De 184 pk sterke elektromotor zorgt voor onmiddellijke elektrische acceleratie. Combineer dat met het verfijnde rijgedrag en de stilte zoals u die kent van elektrische auto's, en de nieuwe CR-V toont zo het dynamische rijplezier van Honda. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende rijmodi om de rijervaring aan te passen aan uw stijl.

Technologisch geavanceerd

Wanneer u de sleutel op zak hebt, ontgrendelt uw CR-V automatisch wanneer u de handgreep aanraakt. Binnenin vindt u ons Honda CONNECT 9" infotainmentsysteem met smartphoneconnectiviteit en draadloze oplaadfunctie, een Head Up Display (enkel bij bepaalde uitvoeringen) en technologie die uw stoelinstellingen onthoudt* waardoor u de gewenste instellingen van elke persoon kunt opslaan. Bagage bij? Eens ingeladen sluit de elektrisch bediende achterklep zich met één druk op de knop terwijl je wegwandelt.

 

Plan jouw proefrit

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze