Honda CR-V Hybrid: extreem betrouwbaar en comfortabel

Honda CR-V Hybrid

“De Honda CR-V is meest populaire SUV ter wereld. Dit dankt het model aan de extreme betrouwbaarheid, het ongekend comfort en het verfijnde ontwerp dat je absoluut gebruiksgemak biedt. Deze vijfde generatie CR-V is recent geïntroduceerd en wordt geleverd met een 2.0 Hybride aandrijving. Met dit model haal je een echte kilometervreter in huis, die bovendien behoort tot de laatste generatie met rij-hulpsystemen.”
Geert van den Akker & Rob van Hoof

Honda CR-V Hybrid

De Honda CR-V wordt ook geleverd met een 1.5 Turbo aandrijving.

Honda CR-V Hybrid

Nieuwe hybride prestaties

De volledig nieuwe CR-V Hybrid is in drie woorden te vangen: responsief, soepel en efficiënt. Stap in en je ervaart direct deze voordelen. De intelligente, zeer geavanceerde hybride aandrijflijn biedt een naadloze en aangename rijervaring tijdens iedere rit.

Maak kennis met de Hybrid

De i-MMD (intelligente Multi-Mode Drive)-technologie levert uitstekende prestaties en een uitmuntende efficiëntie. Door de aerodynamische lijnen rondom het volledig nieuwe chassis is deze CR-V van de vijfde generatie een SUV voor echte autoliefhebbers. Eenmaal in de auto ervaar je een luxe, geraffineerd interieur met de nieuwste rijhulpmiddelen en infotainment. En dan hebben we het niet eens over het comfort, de ruimte en de veelzijdigheid waar de CR-V bekend al jaren om bekend staat.

 

Honda CR-V Hybrid

Honda CR-V Hybrid private Lease al vanaf €626,-

Ben je geïnteresseerd in de Honda CR-V en overweeg je private lease? Dan adviseren we je graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie of bereken jouw leasebedrag.

Plan je proefrit

Wil je het comfort en de ruimte van de Honda CR-V Hybrid zelf ervaren? Dan overtuigen we je graag tijdens een proefrit.

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze