Honda CR-V: de populairste SUV

Honda CR-V

“De Honda CR-V is de bestverkochte SUV ter wereld. En dat is niet voor niets. Het model is extreem betrouwbaar, heeft een ongekend comfort en is ontworpen om je absoluut gebruiksgemak te bieden. Deze vijfde generatie CR-V is recent geïntroduceerd en wordt geleverd met een 1.5 Turbo aandrijving. Met dit model haal je een echte kilometervreter in huis, die bovendien behoort tot de laatste generatie met rij-hulpsystemen.”
Geert van den Akker & Rob van Hoof

Honda CR-V

 

Wil je liever Hybride rijden? Kijk dan bij de Honda CR-V Hybrid.

Honda CR-V

Flexibel gebouwd voor optimaal comfort

De vertrouwde CR-V is opnieuw uitgevonden zonder het vertrouwde gezicht te verliezen. Het model heeft vloeiende lijnen die overal de aandacht trekken. En ook van binnen is er een indrukwekkend interieur gecreëerd. Je wordt omringd wordt door een luxueus en open gevoel met voldoende beenruimte voor alle inzittenden. Dit maakt elke rit – hoe lang ook – tot een waar genoegen. Ook als je extra ruimte nodig hebt voor grote, onhandige spullen is de CR-V ook de perfecte keuze.

Gemaakt om avonturen te beleven

Onze geavanceerde 1.5 VTEC turbomotor levert topprestaties via een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen of 7-traps CVT automatische transmissie. In combinatie met het nieuwe chassis staat dit garant voor een behendige, sportieve rijervaring. De gloednieuwe CR-V brengt je met absolute finesse en optimaal comfort naar je bestemming.

 

Honda CR-V

De Honda CR-V private Lease al vanaf €619,-

Ben je geïnteresseerd in de Honda CR-V en overweeg je private lease? Dan adviseren we je graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie of bereken jouw leasebedrag.

Plan je proefrit

Wil je het comfort en de ruimte van de Honda CR-V zelf ervaren? Dan overtuigen we je graag tijdens een proefrit.

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze