De Honda Civic Type R: de koning in hot hatch-klasse

Honda Civic Type R

“De Civic type R is de absolute koning binnen de hot hatch-klasse. Met zijn 320 PK gaat Honda bij dit model alle compromissen uit de weg en heb je gegarandeerd continu een grijns op je smoel. De Honda Civic is sowieso een statement voor iedereen die eens wat anders wil dan een gewone middenklasse.”
Geert van den Akker & Rob van Hoof

Honda Civic Type R

 

Honda Civic Type R

Pure sportbeleving

De Civic Type R kenmerkt zich door zijn pulserende power en door diepgewortelde prestaties. Met dit model heeft Honda verder gebouwd op het eigen erfgoed als ontwikkelaar van high-performance-auto's. Type R heeft dezelfde grondbeginselen als de nieuwe Civic van de 10e generatie. Het model is compleet herzien en opnieuw ontworpen om je de meest verkwikkende en spannende rijervaring in de hot-hatch-arena te bieden. Zowel op de weg als op het circuit. Maak kennis met de krachtigste, snelst accelererende auto met voorwielaandrijving die ooit is gemaakt door Honda.

Ontworpen vanuit een droom

De visie voor de Civic Type R was een manoeuvreerbaarheid waar de bestuurder volledig op kan vertrouwen. En dat het de bestuurder het gevoel zou geven dat hij er voor altijd in kan blijven rijden. Type R is voorzien van een hoog niveau van sportiviteit, ongeëvenaarde ruimte van binnen en op het circuit geïnspireerde vormgeving die aansluiten bij zijn topprestaties.

 

Honda Civic Type R

Plan je proefrit

Durf je een proefrit in de Civic Type R aan? Dan overtuigen we je graag tijdens een proefrit.

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze