De Honda Civic e:HEV. De hybride voor echte bestuurders.

De volledig nieuwe Civic e:HEV, die in het najaar van 2022 op de markt kwam, is een sportieve, zelfopladende, volledig hybride hatchback die de legendarische dynamiek, het design en de technologie van de Civic aanvult met een indrukwekkend, elektrisch vermogen.

Een boeiende rijervaring

De gloednieuwe Civic straalt vertrouwen uit dankzij zijn soepele besturing en zijn stabiliteit in de bochten. Je zult genieten van een rustige en comfortabele rijervaring.

Hoogwaardig interieurdesign

De Civic biedt een uitstekend zicht rondom met een aangenaam interieurgevoel. Een gestroomlijnd en stijlvol dashboard, stoelen die de vorm van de rug volgen en duidelijke en intuïtief geplaatste bedieningselementen zorgen voor een comfortabele en veilige rit.

Blijf geconnect met jouw wereld

Het 9" touchscreen van het Honda CONNECT infotainmentsysteem is zeer gebruiksvriendelijk dankzij het ergonomische en intuïtieve ontwerp. Geniet van smartphone-integratie met Android Auto en Apple CarPlay®. Sommige versies worden geleverd met draadloos opladen en een audiosysteem van topkwaliteit met twaalf hifi Bose® luidsprekers.

Ontworpen om je veilig te houden

Bij het ontwerp van de gloednieuwe Civic werd ook veel aandacht besteed aan de veiligheid. Hij is uitgerust met 10 airbags, onder meer vooraan in het midden en aan de knieën van de bestuurder. Hij beschikt ook over de nieuwste Honda SENSING geavanceerde rijhulptechnologie om het rijden aangenamer te maken en om je veilig op de weg te houden.

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze