De Honda Civic 4 deurs: voor iedereen die wat anders wil

Honda Civic 4D

“De Civic heeft is een statement voor iedereen die eens wat anders wil dan een gewone middenklasse. De auto heeft is geïntroduceerd in 1972 en heeft sindsdien een cultstatus opgebouwd. Bovendien is dit ijzersterke model onafgebroken gemoderniseerd sindsdien. Met krachtige, sportieve turbomotoren en gigantisch veel veiligheidssystemen die standaard op alle uitvoeringen zitten.”
Geert van den Akker & Rob van Hoof

Honda Civic 4 deurs

 

Honda Civic 4 deurs

Het vermogen om te presteren

Onze motor van de nieuwe generatie geeft rijden een nieuwe dimensie. De Civic 4-deurs is voorzien van een vernieuwd wielophangingssysteem en biedt je de perfecte balans tussen sportieve bestuurbaarheid en comfortabel rijden. De volledig nieuwe 1.5 i-VTEC TURBO-motor is beschikbaar met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of een 7-traps CVT-automaat.

Je voelt je één met de Civic 4 deurs

Zijn strakke en sportieve design is een unieke combinatie van krachtige sculpturale lijnen en vloeiende rondingen; en dat is alleen nog maar de buitenkant. Van binnen is de nieuwe Civic 4-deurs licht en ruim, met een weldaad aan kwaliteit en comfort.

 

Honda Jazz

De Honda Civic 4-deurs private lease al vanaf €568,-

Ben je geïnteresseerd in de Honda Civic en overweeg je private lease? Dan adviseren we je graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie of bereken jouw leasebedrag.

Plan je proefrit

Heeft de Honda Civic je verleid? Dan overtuigen we je graag tijdens een proefrit.

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze