De Honda Civic 5-deurs: cultstatus sinds 1972

Honda Civic 5D

“De Civic heeft de naam Honda nauwelijks nodig. Het model is een statement voor iedereen die eens wat anders wil dan een gewone middenklasse. Hiermee heeft de Honda Civic 5 deurs een cultstatus opgebouwd vanaf het eerste model in 1972. Sinds die tijd is deze ijzersterke Honda onafgebroken gemoderniseerd. Met krachtige, sportieve turbomotoren en gigantisch veel veiligheidssystemen die standaard op alle uitvoeringen zitten.”
Geert van den Akker & Rob van Hoof

Honda Civic 5 deurs

Honda Civic 5 deurs

Strak en sportief

De Honda Civic is van binnen en buiten overdacht en opnieuw ontworpen. De auto is uiteraard gemaakt om in te rijden, maar de uitrusting met zeer diverse mogelijkheden maakt het model tot een absolute totaalbeleving. Hij is flexibel en past zich graag en makkelijk aan je wensen en behoeften aan.

Rijkracht

De Civic is volledig herontworpen met een nieuwe generatie motoren die garant staan voor ultieme controle. Deze 5 deurs is voorzien van een lichter en stijver chassis dat zorgt voor een nog dynamischere rijbeleving. Er zijn twee benzinemotoren met turbolader en er is een nieuwe, responsieve 1.6 i-DTEC dieselmotor. Alle modellen zijn beschikbaar met een handgeschakelde of automatische transmissie.

Honda Jazz

Honda Civic 5-deurs private lease al vanaf €436,-

Ben je geïnteresseerd in de Honda Civic en overweeg je private lease? Dan adviseren we je graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie of bereken jouw leasebedrag.

Plan je proefrit

Heeft de Honda Civic je verleid? Dan overtuigen we je graag tijdens een proefrit.

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze